Расклады на личность
-
Леся Михайловна
- Модератор
- Награды: 1
- Ваш тип по типологии Кроме Людей/Княжны: Василиск
Расклады на личность
вот мне первый чёта бывшего напомнил, надо на него будет разложить
и еще
ты права
я часто пропускаю смысл вопроса, не когда? а да или нет
не характеристика, а поведение
(это еще со школы )
надо поаккуратнее
и еще
ты права
я часто пропускаю смысл вопроса, не когда? а да или нет
не характеристика, а поведение
(это еще со школы )
надо поаккуратнее
императрица и бог весны внутри нас
- Pani Major
- Советник
- Ваш ТИМ: ЕІІ
- Ваш тип по психе-йоге: ЛФЕВ
Расклады на личность
Леся Михайловна, дякую, було дуже цікаво.
1. По першій карті. Королева жезлів для мене завжди асоціювалася з бізнес-леді, у якої мільйон справ, які потрібно зробити прямо зараз. Телефонні дзвінки, зустрічі, постійний шухер, коротше, справи-справи. Може вона і емоційна, але в мене асоціація саме на постійному двіжі, в якому вона бере участь. Я не назву себе щасливою, але за рахунок постійного двіжу, моя психіка не впала на дно. Я постійно спілкуюсь з людьми на роботі і це не дає мені впасти в депресію. Я взагалі дуже позитивно відношусь до таких великих компаній де тисячі людей, усі свої, де іноді усіх так багато, що офігіваєш. Якщо б мені довелось виступати перед кимось, для мене це не було б проблемою. Я знаю свою аудиторію, я розумію їх проблему, знаю відповідь і я відповідаю на запитання і на запити. Чого і кого боятись? Єдине, чого не вистачає, це трохи більше ворушитися і часу. Там вже навіть один з керівників - К. помітив мій недосип, тормознув в коридорі і сказав, що виглядаю втомленою.
2. Що демонструю? Кіпіш наводжу. Іноді під час активності, мозок вимкнено і це погано. Сісти б, розібратись в проблемі і вирішити. Ніт. Паніка, хаос, щось роблю, потім приходжу до тями і роблю з хаосу порядок. Я б рицаря жезлів назвала б Принцом Хаосу.
3. Справді, я багато чим жертвую заради служби. Навіть трохи поклала своє здоров'я. І вихідні майже відсутні. І вільний час. Ніц немає, тільки робота. Робота, заради тих, кому гірше, або для тих кого з нами немає. Є таке. Можливо зі сторони воно так не виглядає. Можливо зі сторони це дурна баба, яка не іде додому після роботи і працює по вихідним.
4. В конфлікті мені важко відстояти свою позицію, тому що в певних сигментах мене легко зму ити повірити у власну провину яку я можу взяти на себе. Щось пропустила, щось не побачила. Десь не доглядала. Ну і як тут сперечатись? Тільки погодитись. А іноді щось доводиш, навіть переходиш на крик, тебе не розуміють. Поки доведеш свою правоту, ти як видатний лимон. Пам'ятаю як я і мій Кеп СЛЕ кричали так один на одного, що вікна трохи не повилітали. Але я довела, що права. Правда він не послухав. Коротше, важко мені в конфліктах, наче випили усю енергію. Ніякого полегшення.
5. О, це цікаво, хоча, мало що зрозуміло. Мені потрібно бути як Гекслі?
1. По першій карті. Королева жезлів для мене завжди асоціювалася з бізнес-леді, у якої мільйон справ, які потрібно зробити прямо зараз. Телефонні дзвінки, зустрічі, постійний шухер, коротше, справи-справи. Може вона і емоційна, але в мене асоціація саме на постійному двіжі, в якому вона бере участь. Я не назву себе щасливою, але за рахунок постійного двіжу, моя психіка не впала на дно. Я постійно спілкуюсь з людьми на роботі і це не дає мені впасти в депресію. Я взагалі дуже позитивно відношусь до таких великих компаній де тисячі людей, усі свої, де іноді усіх так багато, що офігіваєш. Якщо б мені довелось виступати перед кимось, для мене це не було б проблемою. Я знаю свою аудиторію, я розумію їх проблему, знаю відповідь і я відповідаю на запитання і на запити. Чого і кого боятись? Єдине, чого не вистачає, це трохи більше ворушитися і часу. Там вже навіть один з керівників - К. помітив мій недосип, тормознув в коридорі і сказав, що виглядаю втомленою.
2. Що демонструю? Кіпіш наводжу. Іноді під час активності, мозок вимкнено і це погано. Сісти б, розібратись в проблемі і вирішити. Ніт. Паніка, хаос, щось роблю, потім приходжу до тями і роблю з хаосу порядок. Я б рицаря жезлів назвала б Принцом Хаосу.
3. Справді, я багато чим жертвую заради служби. Навіть трохи поклала своє здоров'я. І вихідні майже відсутні. І вільний час. Ніц немає, тільки робота. Робота, заради тих, кому гірше, або для тих кого з нами немає. Є таке. Можливо зі сторони воно так не виглядає. Можливо зі сторони це дурна баба, яка не іде додому після роботи і працює по вихідним.
4. В конфлікті мені важко відстояти свою позицію, тому що в певних сигментах мене легко зму ити повірити у власну провину яку я можу взяти на себе. Щось пропустила, щось не побачила. Десь не доглядала. Ну і як тут сперечатись? Тільки погодитись. А іноді щось доводиш, навіть переходиш на крик, тебе не розуміють. Поки доведеш свою правоту, ти як видатний лимон. Пам'ятаю як я і мій Кеп СЛЕ кричали так один на одного, що вікна трохи не повилітали. Але я довела, що права. Правда він не послухав. Коротше, важко мені в конфліктах, наче випили усю енергію. Ніякого полегшення.
5. О, це цікаво, хоча, мало що зрозуміло. Мені потрібно бути як Гекслі?
"Sapiens dominabitur astris" (с)
-
Леся Михайловна
- Модератор
Расклады на личность
Pani Major писал(а):Источник цитаты Мені потрібно бути як Гекслі?
как ЭИИ тоже подойдет )
-
Хава Чапперман
- Знаток
- Ваш ТИМ: Гексли
- Ваш тип по психе-йоге: ФВЭЛ (Чехов)
- Ваш тип по типологии Кроме Людей/Княжны: Эквиска
Расклады на личность
Pani Major писал(а):Источник цитаты Мені потрібно бути як Гекслі?
та же мысль возникла))
Господа, по-моему, это лайкъ! Лайкъ и рѣпостъ, господа!
-
Леся Михайловна
- Модератор
Расклады на личность
давайте посмотрим вот этих двух пареньков ))
они из разных вселенных, так что сравнивать не надо, просто что читается с карт
перс 1
перс 2
они из разных вселенных, так что сравнивать не надо, просто что читается с карт
перс 1
перс 2
-
Леся Михайловна
- Модератор
Расклады на личность
напомню
1. Суть личности.
2. Что демонстрирует.
3. Каким видит сам себя.
4. В конфликте.
5. Его кармическая задача в конкретной истории.
1. Суть личности.
2. Что демонстрирует.
3. Каким видит сам себя.
4. В конфликте.
5. Его кармическая задача в конкретной истории.
-
Леся Михайловна
- Модератор
-
Хава Чапперман
- Знаток
Расклады на личность
Леся Михайловна писал(а):Источник цитаты перс 1
1. холодный расчетливый чувак, логик.
2. состязательность.
3. благородным одаривателем
4. в конфликте ведет себя разумно, ощущает общность, помнит о выгодах и это в целом "худой мир лучше доброй ссоры"
5. Важнейшие кармические задачи людей с Личным Арканом «Мир»:
• Нести свет и добро людям в глобальных масштабах, прорабатывать свою воинственность
• Познать законы Вселенной и мироздания, полюбить мир, научиться мыслить масштабно, постоянно двигаться в сторону расширения, невзирая на страх
• Прорабатывать агрессию на мир
• Научиться поэтапно двигаться к своим целям, не забывая попутно благодарить за всё то, что есть
• Вырабатывать в себе такие качества, как терпеливость, гибкость, принятие, умение доводить начатые дела до конца, радоваться каждой мелочи
• Открываться новым знаниям
-
Хава Чапперман
- Знаток
Расклады на личность
Леся Михайловна писал(а):Источник цитаты перс 2
1. страстный, инициативный зажигательный тип
2. мудрость, знание различных тайн бытия
3. самостоятельным, обеспеченным чуваком
4. "ничего не вижу, ничего не слышу, ничего никому не скажу". Нет контакта со своими эмоциями. Замороженность.
5.Важнейшие кармические задачи людей с Личным Арканом «Солнце»:
• ваша миссия – вернуть в свой род материальное процветание, духовные традиции, семейные ценности, может даже быть многодетным родителем.
• будьте лидером, несите людям изобилие, радость, свет, тепло своего сердца
• станьте для окружающих примером человека, который гармоничен во всех сферах жизни: в семье, в социальной реализации, финансах, признании, любви, творчестве
• ещё одна миссия – «Светить, но не выжигать», дарить свой свет и тепло другим, но не перебарщивать в этом.
• будьте человеком гостеприимным, хлебосольным, щедрым, безвозмездно отдающим (это не про материальные какие-то моменты, а про одаривание своей добротой, теплом…).
• вам полезно и даже необходимо заниматься какими-либо крупными общественными или благотворительными проектами.
• учитесь устранять ограничивающие убеждения насчёт богатства и благополучия.
-
Леся Михайловна
- Модератор
Расклады на личность
Чаппа, о спасибо, так быстро!
я еще отхожу от работки...устала за эти три дня не по-децки (вернее, это всё еще вчерашний день догоняет)
я еще отхожу от работки...устала за эти три дня не по-децки (вернее, это всё еще вчерашний день догоняет)
-
Леся Михайловна
- Модератор
Расклады на личность
перс1
кратко
1. Суть личности. король мечей - холодная расчетливая личность
2. Что демонстрирует. пятерка жезлов - конкуренция со всеми, вовлечение в ненужные и не особо важные споры
3. Каким видит сам себя. шестерка пентаклей - благодетель раздающий милостыню, по его мнению
4. В конфликте. десятка пентаклей - стремление сохранить патриархальность, традиции, стремление к стабильности, один из вариантов - испытание богатством
5. Его кармическая задача в конкретной истории. мир? завершение какого-то круга жизненного? один из вариантов - освобождение от привязанностей и зависимостей
кратко
1. Суть личности. король мечей - холодная расчетливая личность
2. Что демонстрирует. пятерка жезлов - конкуренция со всеми, вовлечение в ненужные и не особо важные споры
3. Каким видит сам себя. шестерка пентаклей - благодетель раздающий милостыню, по его мнению
4. В конфликте. десятка пентаклей - стремление сохранить патриархальность, традиции, стремление к стабильности, один из вариантов - испытание богатством
5. Его кармическая задача в конкретной истории. мир? завершение какого-то круга жизненного? один из вариантов - освобождение от привязанностей и зависимостей
- Pani Major
- Советник
Расклады на личность
Зробила три розклади на трьох людей
1. З/з Тілець
1. 4 пентаклів. Не романтичний, дуже практичний, дуже приземленні мрії, може економити, партнерці треба або самі гроші заробляти, або не розкатувати губу. І знати як самій себе розважати, бо тут таке, головне що в хаті є чоловік.
2. Розчарований, депресуючий, на пігулках, є таке.
3. Про це не знаю. Мабуть мрійник, реально. Бо реальність суровіша.
4. В конфлікті що? Не зрозуміла... Може взятку дати? Може бути м'яко практичним? Думати як вирішити грошима? Що це?
5. Задача, бути незалежним, йти своїм власним шляхом, не залежати від думки оточуючих, не прив'язуватись до місця, будинку, бути легким на підйом, не зациклюватися на логіці і просто жити своє життя, а не мами, пари, дружини, дітей і т.п.
6. Відношення до мене. Або він відноситься до мене тепло, душевно, або він відноситься до мене як до теплої, емоційної персони.
2.
1. З/з Тілець
1. 4 пентаклів. Не романтичний, дуже практичний, дуже приземленні мрії, може економити, партнерці треба або самі гроші заробляти, або не розкатувати губу. І знати як самій себе розважати, бо тут таке, головне що в хаті є чоловік.
2. Розчарований, депресуючий, на пігулках, є таке.
3. Про це не знаю. Мабуть мрійник, реально. Бо реальність суровіша.
4. В конфлікті що? Не зрозуміла... Може взятку дати? Може бути м'яко практичним? Думати як вирішити грошима? Що це?
5. Задача, бути незалежним, йти своїм власним шляхом, не залежати від думки оточуючих, не прив'язуватись до місця, будинку, бути легким на підйом, не зациклюватися на логіці і просто жити своє життя, а не мами, пари, дружини, дітей і т.п.
6. Відношення до мене. Або він відноситься до мене тепло, душевно, або він відноситься до мене як до теплої, емоційної персони.
2.
- Pani Major
- Советник
Расклады на личность
2 хлоп, по з-з Овен.
1. Маленький аркан 5 жезлів, вогняна стихія. Перед нами або людина, яка може сперечатись довго і нудно, висуваючи купу аргументів, або боєць. Або людина, яка біжить на кожен конфлікт, щоб прийняти в ньому участь. Доволі специфічна людина, враховуючи карту №2.
2. Це СЕЕ і ІЕЕ в одному обличчі. Галантний, навіть шуткує, душевно емоційний, але трохи не надійний кавалер. Сам собі на умі, емоційно теплий. Може штовхнути спіч, підтримає компанію як король, з ним типу рахуються, але якщо бути з ним знайомим ближче, вилізає 5 жезлів.
3. Бачить себе людиною, яка не відчуває те, що грає на люди.немає в нього тих емоцій, він як сухарик. Він не прив'язується ні до кого і не дає те емоційне тепло, яке б міг.
4. В конфлікті як творчий намагається налагодити стосунки і знову збудувати мости. Десь домовитись, десь якось по-іншому. Коротше, вашими-нашими, на обід дома і усі помирились.
5. Бути щасливим, мати сім'ю і дітей. Нести в цей світ тепло, ясність, робити цей світ зрозумілим.
6. Відношення до мене, як і мільйон розкладів до цього, нічого не міняється. Бурні, безплідні фантазії і здогадки.
1. Маленький аркан 5 жезлів, вогняна стихія. Перед нами або людина, яка може сперечатись довго і нудно, висуваючи купу аргументів, або боєць. Або людина, яка біжить на кожен конфлікт, щоб прийняти в ньому участь. Доволі специфічна людина, враховуючи карту №2.
2. Це СЕЕ і ІЕЕ в одному обличчі. Галантний, навіть шуткує, душевно емоційний, але трохи не надійний кавалер. Сам собі на умі, емоційно теплий. Може штовхнути спіч, підтримає компанію як король, з ним типу рахуються, але якщо бути з ним знайомим ближче, вилізає 5 жезлів.
3. Бачить себе людиною, яка не відчуває те, що грає на люди.немає в нього тих емоцій, він як сухарик. Він не прив'язується ні до кого і не дає те емоційне тепло, яке б міг.
4. В конфлікті як творчий намагається налагодити стосунки і знову збудувати мости. Десь домовитись, десь якось по-іншому. Коротше, вашими-нашими, на обід дома і усі помирились.
5. Бути щасливим, мати сім'ю і дітей. Нести в цей світ тепло, ясність, робити цей світ зрозумілим.
6. Відношення до мене, як і мільйон розкладів до цього, нічого не міняється. Бурні, безплідні фантазії і здогадки.
-
Леся Михайловна
- Модератор
Расклады на личность
Pani Major писал(а):Источник цитаты 3. Про це не знаю. Мабуть мрійник, реально. Бо реальність суровіша.
3 - семерка чаш - может быть, считает себя идеалистом, а может быть, сохранил внутреннего ребенка
4 - королева пентаклей - может проходить как ответственный за определенный круг людей, поэтому в конфликте отстаивает интересы своего сообщества, а не только себя?
- Pani Major
- Советник
Расклады на личность
3-й найстарший, по з-з близнюки, і нам першою випадає близнюківська карта Закохані.
1. Я не знаю, що ще додати. Людина максимально комфортна. Людина контактна, завжди готова до співпраці. Дуже підходить.
2. Неочікувана карта. Може комусь із ним важко, я поки не відчула цього. Поки складається враження що він не вивозить щось.
3. Він бачить себе планувальником, планує життя, роботу, відносини, майбутнє, поїздки, планує плани. Співпрацює і відкритий до співпраці.
4. В конфлікті покладається на фортуну, як вивезе. Може так, а може так, зараз поставимо на червоне, завтра на зеро чорне.
5. Космічна задача в тому, що куди б він не прийшов - навчатись, починати з самого початку і карабкатись вгору. Бути терплячим і посидючим.
6. Відношення до мене... Ууу! Якщо ресурсу, від якого очікуєш результат. Я повинна постійно давати результат, практичний, щоб бути корисною.
1. Я не знаю, що ще додати. Людина максимально комфортна. Людина контактна, завжди готова до співпраці. Дуже підходить.
2. Неочікувана карта. Може комусь із ним важко, я поки не відчула цього. Поки складається враження що він не вивозить щось.
3. Він бачить себе планувальником, планує життя, роботу, відносини, майбутнє, поїздки, планує плани. Співпрацює і відкритий до співпраці.
4. В конфлікті покладається на фортуну, як вивезе. Може так, а може так, зараз поставимо на червоне, завтра на зеро чорне.
5. Космічна задача в тому, що куди б він не прийшов - навчатись, починати з самого початку і карабкатись вгору. Бути терплячим і посидючим.
6. Відношення до мене... Ууу! Якщо ресурсу, від якого очікуєш результат. Я повинна постійно давати результат, практичний, щоб бути корисною.
- Pani Major
- Советник
Расклады на личность
Леся Михайловна писал(а):Источник цитаты 3 - семерка чаш - может быть, считает себя идеалистом, а может быть, сохранил внутреннего ребенка
4 - королева пентаклей - может проходить как ответственный за определенный круг людей, поэтому в конфликте отстаивает интересы своего сообщества, а не только себя?
3. Скоріше ідеаліст. Є таке трохи. Я вважаю його ЛСІ із конкретною моделлю світу. Цю ідеальну модель суспільства, країни важко зрушити з місця, знайти місце іншому прошарку населення з іншими поглядами, на сім'ю, наприклад, але це його особисті таракани і просто не треба чіпати його саме в цих напрямках.
4. Може бути. Я не знаю його посаду, треба глянути, але він дуже відповідальний і вважає себе пречетним до певної спільноти. Вузьке коло. Він стільки втратив товаришів, що може дійсно захищати тих, хто ще живий, їх принципи і права, насам перед.
-
Хава Чапперман
- Знаток
Расклады на личность
-
Хава Чапперман
- Знаток
Расклады на личность
18 карт, о майн гат!
но триплеты надоели
так что, вперед!
но триплеты надоели
так что, вперед!
-
Хава Чапперман
- Знаток
Расклады на личность
перс 1
Блок 1.
1. 5 мечей.
2. Паж мечей.
3. 9 пентаклей
Блок 2.
4. Дьявол.
5. 3 жезлов
6. Туз жезлов
7. Колесница
8. Шут
9.9 жезлов
10. Императрица
Блок 3
11. 3 мечей
12. суд
13. 5 жезлов
14. 7 мечей
Блок 4
15. 4 пентаклей
16. король мечей
17. король жезлов
18. колесо фортуны
Блок 1.
1. 5 мечей.
2. Паж мечей.
3. 9 пентаклей
Блок 2.
4. Дьявол.
5. 3 жезлов
6. Туз жезлов
7. Колесница
8. Шут
9.9 жезлов
10. Императрица
Блок 3
11. 3 мечей
12. суд
13. 5 жезлов
14. 7 мечей
Блок 4
15. 4 пентаклей
16. король мечей
17. король жезлов
18. колесо фортуны
-
Леся Михайловна
- Модератор
Расклады на личность
Чаппа писал(а):Источник цитаты 18 карт, о майн гат!
да уж ))
-
Хава Чапперман
- Знаток
Расклады на личность
Леся Михайловна, и выпал ахтунг, начиная с 1 карты
-
Хава Чапперман
- Знаток
Расклады на личность
перс 2
Блок 1.
1. 10 мечей
2. паж кубков
3. 8 жезлов
Блок 2.
4. Шут
5. 5 мечей
6. 7 жезлов
7. 9 кубков
8. рыцарь мечей
9. король жезлов
10. мир
Блок 3
11. 6 пентаклей
12. 10 жезлов
13. император
14. паж жезлов
Блок 4
15. 4 пентаклей
16. король мечей
17. король жезлов
18. колесо фортуны
Блок 1.
1. 10 мечей
2. паж кубков
3. 8 жезлов
Блок 2.
4. Шут
5. 5 мечей
6. 7 жезлов
7. 9 кубков
8. рыцарь мечей
9. король жезлов
10. мир
Блок 3
11. 6 пентаклей
12. 10 жезлов
13. император
14. паж жезлов
Блок 4
15. 4 пентаклей
16. король мечей
17. король жезлов
18. колесо фортуны
-
Хава Чапперман
- Знаток
Расклады на личность
Анализ.
первый перс - конкретный алконавт, второй - начинающий
первый перс - конкретный алконавт, второй - начинающий
-
Хава Чапперман
- Знаток
Расклады на личность
суть личности - первый - оторви и выбрось, даже вникать нет желания, самая мерзкая карта, там психопат.
второй - решительность, все или ничего.
второй - решительность, все или ничего.
-
Леся Михайловна
- Модератор
Расклады на личность
тоже сделала на одну личность, попозже расшифрую. первую карту пришлось уточнить, так как показалось, совсем его не характеризует