Леся Михайловна, дякую, було дуже цікаво.
1. По першій карті. Королева жезлів для мене завжди асоціювалася з бізнес-леді, у якої мільйон справ, які потрібно зробити прямо зараз. Телефонні дзвінки, зустрічі, постійний шухер, коротше, справи-справи. Може вона і емоційна, але в мене асоціація саме на постійному двіжі, в якому вона бере участь. Я не назву себе щасливою, але за рахунок постійного двіжу, моя психіка не впала на дно. Я постійно спілкуюсь з людьми на роботі і це не дає мені впасти в депресію. Я взагалі дуже позитивно відношусь до таких великих компаній де тисячі людей, усі свої, де іноді усіх так багато, що офігіваєш. Якщо б мені довелось виступати перед кимось, для мене це не було б проблемою. Я знаю свою аудиторію, я розумію їх проблему, знаю відповідь і я відповідаю на запитання і на запити. Чого і кого боятись? Єдине, чого не вистачає, це трохи більше ворушитися і часу. Там вже навіть один з керівників - К. помітив мій недосип, тормознув в коридорі і сказав, що виглядаю втомленою.
2. Що демонструю? Кіпіш наводжу. Іноді під час активності, мозок вимкнено і це погано. Сісти б, розібратись в проблемі і вирішити. Ніт. Паніка, хаос, щось роблю, потім приходжу до тями і роблю з хаосу порядок. Я б рицаря жезлів назвала б Принцом Хаосу.
3. Справді, я багато чим жертвую заради служби. Навіть трохи поклала своє здоров'я. І вихідні майже відсутні. І вільний час. Ніц немає, тільки робота. Робота, заради тих, кому гірше, або для тих кого з нами немає. Є таке. Можливо зі сторони воно так не виглядає. Можливо зі сторони це дурна баба, яка не іде додому після роботи і працює по вихідним.
4. В конфлікті мені важко відстояти свою позицію, тому що в певних сигментах мене легко зму ити повірити у власну провину яку я можу взяти на себе. Щось пропустила, щось не побачила. Десь не доглядала. Ну і як тут сперечатись? Тільки погодитись. А іноді щось доводиш, навіть переходиш на крик, тебе не розуміють. Поки доведеш свою правоту, ти як видатний лимон. Пам'ятаю як я і мій Кеп СЛЕ кричали так один на одного, що вікна трохи не повилітали. Але я довела, що права. Правда він не послухав. Коротше, важко мені в конфліктах, наче випили усю енергію. Ніякого полегшення.
5. О, це цікаво, хоча, мало що зрозуміло.

Мені потрібно бути як Гекслі?