и еще
ты права
я часто пропускаю смысл вопроса, не когда? а да или нет
не характеристика, а поведение
(это еще со школы
надо поаккуратнее

как ЭИИ тоже подойдет )Pani Major писал(а):QR_BBPOST Мені потрібно бути як Гекслі?

та же мысль возникла))Pani Major писал(а):QR_BBPOST Мені потрібно бути як Гекслі?

1. холодный расчетливый чувак, логик.Леся Михайловна писал(а):QR_BBPOST перс 1

1. страстный, инициативный зажигательный типЛеся Михайловна писал(а):QR_BBPOST перс 2

3 - семерка чаш - может быть, считает себя идеалистом, а может быть, сохранил внутреннего ребенкаPani Major писал(а):QR_BBPOST 3. Про це не знаю. Мабуть мрійник, реально. Бо реальність суровіша.
4. В конфлікті що? Не зрозуміла... Може взятку дати? Може бути м'яко практичним? Думати як вирішити грошима? Що це?

3. Скоріше ідеаліст. Є таке трохи. Я вважаю його ЛСІ із конкретною моделлю світу. Цю ідеальну модель суспільства, країни важко зрушити з місця, знайти місце іншому прошарку населення з іншими поглядами, на сім'ю, наприклад, але це його особисті таракани і просто не треба чіпати його саме в цих напрямках.Леся Михайловна писал(а):QR_BBPOST 3 - семерка чаш - может быть, считает себя идеалистом, а может быть, сохранил внутреннего ребенка
4 - королева пентаклей - может проходить как ответственный за определенный круг людей, поэтому в конфликте отстаивает интересы своего сообщества, а не только себя?